November 2019: Japans eten en Duinrell

Ik heb rond deze periode een opdracht voor werk in Rotterdam. Een goede vriend van mij woont in Rotterdam, en is groot fan van de Aziatische keuken. Ik heb zelf nog niet veel verschillend Aziatisch voedsel gehad, op wat afhaalchinees na. Rond deze periode spreek ik een keer per maand af om samen met hem iets Aziatisch te eten in Rotterdam. Na een keer Vietnamees een tijdje terug, is het dit keer tijd voor iets Japans. Ik weet niet helemaal precies meer wat het was, maar aanschouw:

De grootste uitdaging was voor mij om met stokjes te eten. Ik heb dat nooit geleerd, en dit was voor mij de tweede keer denk ik. Naarmate we vaker Aziatisch gegeten hadden, ging het wel steeds beter. Het eten was ontzettend lekker. Met een hoop improvisatie heb ik later geprobeerd iets te maken wat erop leek, aan de hand van een recept dat ik online vond:

Was op zich prima te eten, maar de echte Japanner was toch beter.

Later die maand was het tijd voor een dagje Duinrell met de vriendengroep. Waarom Duinrell? Ja, da’s een goed verhaal. Ik wilde een keer een dagje weg, en het maakte me niet heel erg uit waarheen. Toen zag ik een aanbieding voor Duinrell, en heb ik besloten om dat maar te doen. Ik had nog gevraagd of mensen mee wilden, maar daar werd niet op gereageerd. Toen ben ik alleen gegaan. Achteraf wilden er ineens wel mensen mee, dus toen zijn we met zijn allen op een nieuwe datum gegaan.

Duinrell!

Het attractiepark viel enigszins tegen, want het was echt meer voor een jonger publiek bedoeld, maar het Tikibad was wel leuk. Ik was er iets eerder dan de rest, doordat de trein van de rest vertraging had. Toen heb ik mezelf maar vermaakt. Het was toen ook echt ontzettend druk in het park…

… maar niet heus. Er waren verder ook leuke uitzichten te scoren:

Al met al was het een geslaagde dag. Dat waren de hoogtepunten van november. Op naar december!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.