Juli 2019: Met de trein achter een busje aan

Sja, sommige mensen zullen me voor gek verklaren, anderen zouden heel graag hetzelfde als ik hebben gedaan, maar lang verhaal kort: ik heb 2 weken lang met de trein achter een busje aan gezeten. Zoals de meesten van jullie weten, speel ik Ingress, de voorloper van Pokémon Go. Er werd aangekondigd dat er een busje door Europa ging rijden met verschillende tussenstops. Dat viel eigenlijk perfect samen met dat ik op vakantie wilde na het afstuderen. Zo gezegd, zo gedaan. Dit was de route:

Het hele verhaal heb ik al een keer geschreven, dus dat ga ik niet opnieuw doen. Ik heb mijn verslag voornamelijk gedaan via een Telegram chat: https://t.me/joinchat/AAAAAEroN9ZJdsMhDLI-6Q . Voor een samenvatting kun je dit lezen: https://telegra.ph/M1chaeIs-NL-1331-adventure-07-25 (credits aan @ENUENLNL op Telegram).

Alsof er nog niet genoeg vakantie was geweest deze maand, ben ik met de vriendengroep vanuit de Universiteit nog even een weekje naar België geweest. Het eerste deel van de week was in Brugge, waar we mooi wat cultuur hebben gesnuifd zowel binnen de stad:

als buiten de stad:

Het was in ieder geval een gezellige, ontspannen week waar iedereen ontzettend van had genoten.

En daarmee komen we alweer aan het einde van juli. Op naar augustus!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.