Augustus 2019: Nieuwe kamer zoeken

Ja, wat moet je dan als je afgestudeerd bent en vakantie gevierd hebt? Juist, werken. Ik had voor de vakantie in juli een arbeidscontract getekend bij Expleo in Utrecht, waarin stond dat ik per 1 september ging beginnen. Mijn contract voor mijn kamer in Hilversum liep af, en ging niet verlengd worden. Ik wilde zelf ook wat ruimer wonen, dus het was tijd om op zoek te gaan naar een kamer. In de eerste instanties was het een beetje kiezen naar wat leuk leek, maar toen ik dit soort reacties ontving:

Sja… De huidige woningmarkt…

… toen werd het me al snel duidelijk dat ik moest pakken wat ik pakken kon. Ik heb daarom op alle kamers en appartementen in Utrecht onder een bepaald bedrag gereageerd, en toen werd ik eindelijk een keer uitgenodigd voor een bezoek. Het was eigenlijk ook meteen goed: Het klikte met de huisbaas, het huis en de kamer waren supermodern en groot genoeg, en de huur was een schijntje vergeleken met de rest. Na een nachtje slapen heb ik besloten om een contract te tekenen om daar per 1 september te gaan wonen.

Verder is er niet veel noemenswaardigs gebeurd in augustus. Het was voornamelijk zoeken naar een kamer en voorbereiden op verhuizen. Op naar september.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.